Metliški Stopimo skupaj letos polnoleten

V Zdravstvenem domu Metlika potrebujejo primeren EKG aparat, ki stane 6.000 evrov, a zanj nimajo  denarja, zato so skupaj z RKS-OZ Metlika na letošnjem, osemnajstem po vrsti, dobrodelnem koncertu Stopimo skupaj zbrali sredstva za nakup. D prodajo vstopnic in donacijami so zbrali 6.205evra, zbiranje pa nadaljujejo do 1. marca 2018.Nastopajoči so prispevali svoj del z odpovedjo honorarju. Nastopili s: Ansambel Tonija Verderberja, Helena Blagne, Davor Borno, Klapa Gallus, Tamburaška skupina Melos, Katja Pezdirec in Katja Grozina/Rok Škrlep (stand/up), program pa sta povezovala Lojze Bojanc in Verica Marušič.

Prisotne so pozdravili in se jim zahvalili župan občine Metlika Darko Zevnik, generalna sekretarka RKS Renata Brunskole ter predstavnici RKS-OZ Metlika Mojca Zevnik Stopar , predsednica in sekretarka Zalka Klemenčič ter direktorica zdravstvenega doma Metlika Duška Vukšinič.

RKS-OZ Metlika  se kot organizator dobrodelnega koncerta zahvaljuje občini Metlika, vsem donatorjem,   medijem, nastopajočim, obiskovalcem in predanim aktivistom, prostovoljcem in članom ekip PP RK Metlika.

 

Nazaj
©2024 Rdeči križ Slovenije Oblikovanje in izdelava spletne strani Kabi d.o.o.