#BeApp skupaj s Coca-Colo začenja Coke Studio

Katy Perry, Bebe Rexha, DJ Khaled, Steve Aoki in drugi začenjajo s 60 dni prenosov glasbe v živo za oboževalce po celem svetu

#BeApp, nova platforma za predvajanje pretočne glasbe v živo, in Coca-Cola sta danes naznanili zagon Coke Studio Sessions, ekskluzivo sodelovanje, ki vključuje raznoliko ponudbo glasbenih nastopov. Oboževalci bodo lahko uživali več kot 60 dni zapored.

Nastopi več kot 100 izvajalcev po vsem svetu, vključno s Katy Perry, Anitta, DJ Khaled, Bebe Rexha, Miguel, Cast of Hamilton in Steveom Aokijem, so se začeli predvajati 14. maja 2020. Oboževalce bodo osvežili po eno virtualno predstavo in podprli Mednarodni Rdeči križ in Rdeči polmesec.

S Coke studijskimi nastopi se uradno zaganja #BeApp, nova platforma za pretočno glasbo v živo na družbenih omrežjih, ki sta jo ustanovila veterana tehnološke industrije Ray Smith in Ross Mason. #BeApp je navdušujoča, digitalna destinacija, ki oboževalcem omogoča na nov način uživati glasbo v živo. Za razliko od drugih virtualnih platform za koncerte bo #BeApp ponudil številne interaktivne funkcije, vključno z:

Skupna raba v aplikaciji: Funkcija skupne rabe spodbuja oboževalce, da povabijo prijatelje in družino, naj se jim pridružijo pri ogledu v živo.

Valuta/točke: Z nenehno interakcijo in deljenjem prek aplikacije bodo oboževalci zaslužili točke v aplikacijah in valuto, ki jo je mogoče unovčiti za nagrade, nadgradnjo funkcionalnosti in več.

Nagrade in nadgradnje: Nagrade vključujejo nadgrajen dostop do sedežev v prvi vrsti, izklic izvajalcev med livestreamom in #BeApp swag.

Sedeži v sprednjih vrstah: "Sedeži v sprednjih vrstah" nudijo oboževalcem večjo digitalno prisotnost v toku, vključno s tem, da so uporabnikova fotografija in ime vidni vsem gledalcem.

Donacije: Oboževalci bodo lahko donacijo namenili Mednarodnemu gibanju Rdečega križa in Rdečega polmeseca za podporo pomoči med odzivanjem na covid-19.

#BeApp je bil zasnovan za digitalno povezavo skozi skupno ljubezen do glasbe v živo, ki jo ljudje zdaj potrebujejo bolj kot kadarkoli prej," je povedal Ray Smith, ustanovitelj podjetja #BeApp. "Navdušeni smo nad tem, da je Coca-Cola ekskluzivni partner za lansiranje, ko preko edinstvenih novih izkušenj oboževalcem po vsem svetu predstavljamo #BeApp."

Prvi vikend preta bo med drugim nastopal Diplo, Kaskade, DJ Khaled in se bo začel danes zvečer ob 19. uri. ET/16.00 PT. Za vse, ki ob tem času ne bodo mogli spremljati, bodo nastopi ponovljeni v roku 24 ur. izvajalci bodo objavljeni na družabnih kanalih Coca-Cole in #BeApp.

"Vemo, da se marsikdo zaradi pandemije lahko počuti osamljeno ali izolirano. Coca-Cola ostaja zavezana k dvigu razpoloženja ljudi in negovanju povezanosti, medtem ko smo narazen," je dejal Ricardo Fort, podpredsednik, Global Sports & Entertainment, družbe Coca-Cola. "Z zagotavljanjem 60 dni žive interaktivne glasbene vsebine, ki jo oboževalci lahko delijo in uživajo z drugimi, upamo, da bodo nastopajoči v Coke Studio vsem, ki se prilagajo novemu nudili majhne, ​​vsakodnevne zabave."

Skozi 60-dnevni program bodo imeli oboževalci priložnost prispevati neposredno mednarodnemu gibanju Rdečega križa in Rdečega polmeseca za podoporo odzivanju na Covid-19. Fundacija Coca-Cola je posameznim društvom Rdečega križa in Rdečega polmeseca po svetu podarila več kot 14 milijonov ameriških dolarjev za podporo odzivanju na covid-19 z s studijskimi nastopi pretočne glasbe pa bo pomagala zbrati še dodatne 3 milijone dolarjev donacij potrošnikov.

"Ameriški Rdeči križ je hvaležen partnerjem, kot je Fundacija Coca-Cola, da so priskočili na pomoč v tem težkem in negotovem času," je dejal Koby Langley, višji podpredsednik mednarodnih služb ameriškega Rdečega križa. "Prispevek fundacije Coca-Cola podpira prizadevanja globalne mreže Rdečega križa in Rdečega polmeseca, da upočasni širjenje te bolezni in ublaži trpljenje, ki ga bo povzročila pandemija. Zelo smo hvaležni za njihovo velikodušno podporo v tem zahtevnem času."

Oboževalci se bodo lahko pridružili prenosom v živo na #BeApp, ki jo je mogoče brezplačno prenesti na naprave iOS ali Android, pa tudi na YouTube in Coca-Cola YouTube in Facebook.

O #BeApp

BeApp je nova družabna platforma, ki demokratizira dostop do najboljših svetovnih izvajalcev, predstav in glasbenih trenutkov v živo. BeApp najbolj priljubljene umetnike na svetu pripelje neposredno do domov in ustvari globalno virtualno dnevno sobo. Brezplačno prenosljiva aplikacija vam omogoča, da izkusite in se potopite v številne edinstvene izkušnje, ki bi jih našli na koncertu ali festivalu. Platforma, ki sta jo ustanovila veterana tehnološke industrije Ray Smith in Ross Mason, dodaja pretočni glasbi v živo igriv družbeni sloj, kjer lahko oboževalci neposredno komunicirajo, nakupujejo, darujejo in se povežejo s svojimi najljubšimi izvajalci ter ustvarijo vrsto glasbe, ki določa trenutke z umetniki, kot so Katy Perry, Steve Aoki, Skrillex in DJ Khaled.

O podjetju Coca-Cola

Podjetje Coca-Cola (NYSE: KO) je skupno podjetje za pijače, ki ponuja več kot 500 blagovnih znamk v več kot 200 državah in ozemljih. Poleg blagovne znamke Coca-Cola ponujamo še AdeS, Ayataka, Costa, Dasani, Del Valle, Fanta, Georgia, Gold Peak, Honest, innocent, Minute Maid, Powerade, Simply, smartwater, Sprite, vitaminwater and ZICO. Nabor pijač nenehno spreminjamo, od zmanjšanja sladkorja v pijačah do trženja novih inovativnih izdelkov. Prav tako si prizadevamo za zmanjšanje vpliva na okolje z obnavljanjem vode in spodbujanjem recikliranja. Z našimi partnerji za polnjenje zaposlujemo več kot 700.000 ljudi, kar lokalnim skupnostim po svetu pomaga pri ustvarjanju gospodarskih priložnosti. Več o tem lahko izveste na www.coca-colacompany.com ter nas spremljate naTwitter, Instagram, Facebook in LinkedIn.

O fundaciji Coca-Cola 

Fundacija Coca-Cola je globalna filantropska veja podjetja Coca-Cola. Fundacija je od ustanovitve leta 1984 za podporo trajnostnim pobudam skupnosti po vsem svetu podelila več kot milijardo dolarjev donacij. Za več informacij o fundaciji Coca-Cola obiščite: https://www.coca-colacompany.com/foundation

O mednarodnem gibanju Rdeči križ in Rdeči polmesec

Mednarodno gibanje Rdečega križa in Rdečega polmeseca je največja svetovna humanitarna mreža. Je nevtralno in nepristransko ter namenjeno preprečevanju in lajšanju človeškega trpljenja, zaščiti življenja in zdravja ter ohranjanju človekovega dostojanstva, zlasti v oboroženih spopadih in nujnih primerih, kot so zdravstvene krize in nesreče. Gibanje sestavlja 192 nacionalnih društev Rdečega križa in Rdečega polmeseca, Mednarodne zveze društev Rdečega križa in Rdečega polmeseca ter Mednarodnega odbora Rdečega križa.

Nazaj
©2024 Rdeči križ Slovenije Oblikovanje in izdelava spletne strani Kabi d.o.o.