Darovanje imajo v krvi, zato zanje ni ovir

119 krvodajalk in krvodajalcev danes v Predvoru darovalo kri

RKS-OZ Kranj je danes, 7. februarja 2018, skupaj s KORK Bela -Bašelj,  Preddvor in  Kokra uspešno izvedel četrto letošnjo in drugo terensko krvodajalsko akcijo. Tokrat  v prostorih Doma starejših občanov Preddvor v Potočah, kamor je kljub močnemu sneženju prišlo kar 119 krvodajalcev. Še posebej spodbudno je, ker je kar krvodajalcev in krvodajalcev uspelo organizirano priti z Jezerskega. Ob pomoči gospoda, ki je vestno plužil cestišče od vpadnice do Doma starejših občanov, je bila cesta ves čas odlično prevozna in splužena. Prijaznemu vozniku traktorja se iskreno zahvaljujemo.

Prostovoljke in prostovoljci KORKov, Preddvor, Bela-Bašelj in Kokra so se izkazali z odlično organizacijo in izvedbo in pokazali vse svoje znanje ob takšnih organizacijsko zahtevnih terenskih krvodajalskih akcijah in se jim ob tej priložnosti iskreno zahvaljujemo. Prav tako se zahvaljujemo direktorici in osebju Doma starejših občanov, ki so nam prijazno odstopili njihove prostore.

Vsem udeležencem krvodajalske akcije se zahvaljujemo za dober odziv, hkrati pa napovedujemo naslednjo terensko krvodajalsko akcijo in sicer v četrtek, 29. marca 2018, v Cerkljah. Prijazno vabljeni.

Nazaj
©2024 Rdeči križ Slovenije Oblikovanje in izdelava spletne strani Kabi d.o.o.