Daruj srčno

Privabi nasmeh z iskrenim voščilom. Reši življenje z najbolj srčnim darilom – energijo za življenje!

Naj bo vsak praznik dan za iskreno pozornost, toplo besedo in prijazen nasmeh. Naj bo vsak dan razlog za humano gesto in dobra dela. Naj vsak dan spremlja misel, da je kri, ki rešuje življenja, najlepše in najbolj srčno darilo.

Družba Petrol v letu 2019 še naprej podpira prizadevanja Zavoda Republike Slovenije za transfuzijsko medicino (ZTM) in Rdečega križa Slovenije v ozaveščanju javnosti o pomembnosti krvodajalstva.

Pridružujemo se njihovi akciji Daruj kri in pobudi Daruj srčno, namen katere je širiti bazo krvodajalcev ter ohranjati njihovo odzivnost glede na vsakodnevne potrebe.

Vabimo vas, da obeležite posebne priložnosti, osebne praznike, življenjske dosežke ali trenutek, ko ste z darovano krvjo nekomu rešili življenje. Vsem, ki so vam pri srcu, polepšajte dan z iskrenim sporočilom.

V podporo krvodajalstvu s spletno aplikacijo Daruj srčno ustvarite animirano e-čestitko, v kateri črke, ki predstavljajo krvne skupine A, B, 0 in AB, nadomestite s simpatičnimi slikovnimi znaki (emotikoni).

Sporočilo delite z vašimi najbližjimi, prijatelji, znanci in sledilci. Polepšali jim boste dan, na obraz privabili nasmeh in jih navdihnili, da tudi sami podarijo najbolj srčno darilo – upanje prejemnikom darovane krvi, da bo krvnih zalog vsak dan dovolj.

Širimo humanost, srčnost in solidarnost. Skupaj slavimo življenje in poskrbimo, da bomo v Sloveniji tudi v letošnjem letu imeli zadostne količine krvi.

Pridružite se akciji Daruj kri in ustvarite personalizirano e-čestitko na www.daruj-kri.si/darujsrcno2019

 

Nazaj
©2024 Rdeči križ Slovenije Oblikovanje in izdelava spletne strani Kabi d.o.o.