Dobri športniki za dober namen

Dražba dresov s podpisi uspešnih športnikov

Društvo Tandem Zagorje v sklopu projekta Jaz, ti, mi za Slovenijo – Stara plastenka za novo življenje organizira dražbo dresov nekaterih najuspešnejših slovenskih športnikov. Zbrani denar bo namenjen za nakup monitorja za nadziranje vitalnih funkcij novorojenčka za Ginekološko - porodniški oddelek Splošne bolnišnice Novo mesto.

Društvo Tandem Zagorje letos že petič zapored organizira ozaveščevalno – humanitarni projekt Jaz, ti, mi za Slovenijo – Stara plastenka za novo življenje, s katerim želimo ozavestiti javnost o pomenu reciklaže in krožnega gospodarstva. Zavedamo se, da je naša prihodnost v rokah mladih in najmlaših, zato se osredotočamo predvsem nanje. Skupaj z njimi vsako leto izpeljemo Zbiralno akcijo PET plastenk, izkupiček pa namenimo eni izmed slovenskih porodnišnic. A ker je zbranih sredstev vedno premalo, smo se tudi letos odločili, da še dražbo dresov nekaterih najuspešnejših slovenskih športnikov.

Potegujete se lahko za:
- Dres s podpisom najuspešnejšega slovenskega kolesarja Primoža Rogliča, ki po uspehih na dirki po Združenih Arabskih emiratih ter dirki od Tirenskega do Jadranskega morja kraljuje na 1. mestu svetovne serije etapnih dirk ter 3. mestu svetovne lestvice.
Izklicna cena dresa je 1000 evrov.
- Dres slovenske nogometne reprezentance s podpisi reprezentantov, s kvalifikacijske tekme za EP 2020 med Slovenijo in Severno Makedonijo pod vodstvom selektorja Matjaža Keka, ki je potekala dne 24.3.2019 v Stožicah. Dres so podpisali: Jan Oblak, Vid Belec, Grega Sorčan, Jure Balkovec, Nemanja Mitrović, Bojan Jokić, Andraž Struna, Miha Mevlja, Petar Stojanović, Aljaž Struna, Miha Blažič, Rene Krhin, Josip Iličić, Jasmin Kurtić, Miha Zajc, Benjamin Verbič, Damjan Bohar, Domen Črnigoj, Jaka Bijol, Adam Gnezda Čerin, Jon Gorenc Stanovič, Andraž Šporar, Robert Berić ter Luka Zahović. Naj prišepnemo še, da se je tekma končala z remijem 1:1. Dres je v dobrodelni namen prispevala Nogometna zveza Slovenije.
Izklicna cena dresa je 400 evrov.
- Dres/športni rekvizit s podpisom Darka Jorgiča, člana Namiznoteniškega kluba Krka Novo mesto, najboljše uvrščenega slovenskega namiznoteniškega igralca na svetovni jakostni lestvici ITTF, kjer je med posamezniki na 41. mestu, že tretje leto zapored pa je državni prvaka v posamični konkurenci. Skupaj s Petrom Hribarjem pa sta tudi evropska prvaka v dvojicah do 21 let.
Izklicna cena dresa/rekvizita je 100 evrov.

Dražba poteka preko oddaje ponudb na elektronski naslov tridea.doo@gmail.com. Izklicne cene so navedene za vsak dres posebej. Oddane ponudbe bodo sproti objavljene na FB profilu akcije Jaz, ti, mi za Slovenijo. Dražba se bo zaključila 23. 05. 2017 ob 14.00.

Najboljši ponudnik bo postal lastnik dresa.

Nazaj
©2024 Rdeči križ Slovenije Oblikovanje in izdelava spletne strani Kabi d.o.o.