Kaj veš o Rdečem križu?

Koprski četrtošolci so pokazali, da veliko

V OŠ Koper se je včeraj zvrstila 13. prireditev za četrtošolce MOK Koper in Ankaran  Mladi za boljši svet, Kaj veš o Rdečem križu? Pripravili so jo vodja projekta Marija Jereb, ter prostovoljci, bolničarji in zaposleni na koprskem Rdečem križu. Zmagovalna ekipa 2  iz OŠ A. Ukmarja, ki je dosegla 22 točk, je prejela za nagrado vstopnice za gledališko predstavo v Kopru.

Člane vseh 15 ekip so z bučnim navijanjem podpirali številni gledalci. Na koncu se je pokazalo, da je znanje o zgodovini največje humaniatrne organizacije pri nas, območnega združenja, prostovoljstva in prve pomoči zelo izenačeno, saj je drugouvrščena ekipa iz OŠ Ankaran zaostala le za eno samo točko (21 točk), še za eno pa kar tri ekipe(OŠ Šmarje, OŠ Oskarja Kovačiča Škofije ter OŠ z italijanskimj učnim jezikom P.P.Vergerio Ill Vecchio Koper z  enakim številom točk (20), ki so družno na tretjem mestu.

Tomaž Klepač je s svojim povezovanjem dodal poseben pečat, za zabavni del pa so poskrbeli raper Drill ter Masayaha in pevec Luigi.  Zmagovalna ekipa 2  iz OŠ A. Ukmarja( dosegla 22 točk) je prejela za nagrado vstopnice za gledališko predstavo v Kopru.

Nazaj
©2024 Rdeči križ Slovenije Oblikovanje in izdelava spletne strani Kabi d.o.o.