Seznam lokacij akcije Drobtinica 2018

Rdeči križ Slovenije tudi letos organizira tradicionalno humanitarno akcijo Drobtinica 2018, v kateri zbira pomoč za socialno ogrožene otroke. Večina letošnjih Drobtinic se bo odvila jutri, v soboto, 13. oktobra 2018. Pomoč bo namenjena socialno ogroženim otrokom iz okolij, kjer akcija poteka.

Veseli in ponosni smo, da je naš partner tudi Mercator d.d., ki akcijo podpira že od začetka in je za Drobtinico 2018 doniral kar 3,2 tone kruha in peciva. Prostovoljke in prostovoljci Rdečega križa bodo pekovske in ostale domače izdelke tudi jutri zamenjevali za prostovoljne prispevke na stojnicah v Mercatorjevih trgovinah

Donacijo je prispeval tudi Spar Slovenija d.o.o., ki je doniral 1,5 tone kruha in peciva.

Podjetjema Mercator d.d. in Spar Slovenija d.o.o. se zahvaljujemo v imenu vseh otrok, ki bodo deležni materialne pomoči v obliki kruha in peciva. 

V okviru kampanje bodo stojnice tudi pred prodajalnami trgovskih podjetij Spar Slovenija d.o.o., Engrotuš d.o.o. in Jagros, d.o.o. ter v nekaterih mestnih središčih.

Vljudno vabljeni, da se akciji pridružite tudi vi in socialno ogroženim osnovnošolcem v vašem okolju pomagate, da bodo njihovi šolski dnevi kar najbolj brezskrbni. To lahko storite tako, da obiščete katero od več kot 100 stojnic po Sloveniji in prispevate po svojih močeh. Lahko pa preprosto pošljete SMS na 1919 s ključno besedo 'DROBTINICA' in prispevate 1 evro ali 'DROBTINICA5' in prispevate 5 evrov.

 

S klikom na spodnjo povezavo najdete seznam lokacij, kjer bo Drobtinica potekala. 

Pripete datoteke

Nazaj
©2024 Rdeči križ Slovenije Oblikovanje in izdelava spletne strani Kabi d.o.o.