Zbiranje sredstev v kontaktnem centru NLB d.d.

Do sedaj zbrali preko 17.000 EUR!

V kontaktnem centru NLB d.d. smo vaše klice sprejemali z znanimi Slovenci. 

Z nami so bili Primož Roglič, Ana Tavčar, Alenka Dovžan, Silva Vračko, Katja Makovec, Lado Leskovar in Špela Rogelj. Telefonske klice nam pomagajo sprejemati tudi sodelavci NLB d.d. in RKS. 

Z VAŠO pomočjo in darovanimi sredstvi smo zbrali preko 17.000 EUR! 

Sredstva še vedno lahko s klicem prispevate na telefonski številki 080 11 75 ali z SMS s ključnima besedama:

SKUPAJ, prispevate 1 evro,
SKUPAJ5, prispevate 5 evrov

Prispevate lahko tudi z nakazilom na račun:
SI56 0292 2001 9831 742
Prejemnik: Rdeči križ Slovenije, Mirje 19, 1000 Ljubljana
Koda namena: CHAR
Namen: Lepo je deliti – koncert
Referenca: SI 00 96874

Sredstva bomo namenili humanitarnima akcijama "Lepo je deliti", s katero omogočamo dodatne prehranske pakete socialno ogroženim posameznikom in družinam ter "Peljimo jih na morje", s katero omogočamo letovanja otrokom ter starejšim iz socialno šibkejših okolij.

Iskrena hvala NLB d.d., ki nam je ob tej priložnosti odstopila kontaktni center in prisluhnila našemu in vašemu dobremu namenu. Prav tako hvala vsem znanim Slovencem, prostovoljcem RKS, zaposlenim na NLB d.d. in RKS, ki ste pomagali zbirati sredstva v kontaktnem centru.

Še posebej hvala Roku Ferengji, glasbenim gostom in Big Band orekstru RTV Slovenija, brez vas ne bi šlo. Hvala RTV Sloveniji za neposredni prenos in hvala Cankarjevemu domu, za to, da ste nam omogočili izvedbo humanitarnega koncerta v Gallusovi dvorani. Hvala vsem vam, donatorjem in obiskovalcem koncerta pa tudi tistim, ki ste nas spremljali preko prenosa v živo. Skupaj smo delili in bilo je nepozabno. 

Nazaj
©2024 Rdeči križ Slovenije Oblikovanje in izdelava spletne strani Kabi d.o.o.