Vabimo vas k sodelovanju v kampanji Glasovi mladih prostovoljcev

Vabimo vas k sodelovanju v kampanji Mednarodne federacije društev RK in RP »Glasovi mladih prostovoljcev«, katere namen je poudariti pomen prostovoljcev Rdečega križa in Rdečega polmeseca v skupnostih po vsem svetu, zlasti mladih prostovoljcev, ki se odzivajo na izredne razmere, ter povečati ozaveščenost o pomenu njihove varnosti, zaščite, dobrega počutja in priznanja v različnih okoliščinah.

Kdo lahko deli svojo zgodbo: vsi sodelavci RKS oz. prostovoljci se lahko prijavijo z odgovorom na kratko anketo. Odgovori morajo biti izpolnjeni v angleškem jeziku.

Kako deliti svojo zgodbo: Kliknite TUKAJ, odgovorite na kratko anketo (vzela vam bo pet minut) in se pridružite spletni kampanji. 

V skladu s poudarkom mednarodnega dneva prostovoljcev 2023 na #Upanje želi Mednarodna federacija društev Rdečega križa in Rdečega polmeseca (IFRC) slišati vaše zgodbe in tako proslaviti moč prostovoljcev pri spodbujanju sprememb v skupnostih po vsem svetu ter prispevati na področju za izboljšave, zlasti v nevarnih razmerah. 

Hvala za sodelovanje.

Foto: Aleš Černivec

Nazaj
©2024 Rdeči križ Slovenije Oblikovanje in izdelava spletne strani Kabi d.o.o.