Dobrodelnost podjetja Mitol za žrtve poplav

Sežansko podjetje je doniralo več kot 3,5 ton lepila

Med številnimi podjetji in donatorji, ki so se izkazali po lanskih ujmah in tudi v letošnjem letu niso pozabili na ljudi, ki še vedno sanirajo in obnavljajo svoje domove, je tudi podjetje Mitol iz Sežane, ki se je v začetku marca ponovno odzvalo klicu na pomoč. 

Za obnovo slovenskih domov po lanskih uničujočih poplavah so donirali več kot 3,5 ton disperzijskega lepila za talne obloge Mekol 1560. Ta količina bo omogočila obnovo več kot 10.000 kvadratnih metrov talnih površin, na katere bodo lepili PVC ali tekstilne talne obloge. 

»Izredno smo veseli velikodušne donacije podjetja Mitol, s katero bomo lahko pomagali številnim slovenskim gospodinjstvom, ki še vedno odpravljajo posledice lanskih vodnih ujm. Podjetje Mitol je eno najvidnejših podjetij na področju lepil ne le v Sloveniji, ampak tudi širše, zavezani so odličnosti in družbeni odgovornosti in veseli nas, da so prepoznali vlogo in pomen Rdečega križa Slovenije pri pomoči ranljivim skupinam in krepitvi odpornosti. Skupaj bomo zgradili boljšo in odpornejšo družbo«, je ob prejemu donacije povedala Cvetka Tomin, generalna sekretarka Rdečega križa Slovenija in zagotovila, da bomo donirano lepilo dostavili v kraje, kjer tovrstno pomoč najbolj potrebujejo. 

Hvala v imenu vseh, ki jim bomo skupaj pomagali.

#donatorji #poplave #ujma #sodelovanje #solidarnost #pomoc #mitol #rdecikriz

Foto: Nika Korošec

Nazaj
©2024 Rdeči križ Slovenije Oblikovanje in izdelava spletne strani Kabi d.o.o.